VAN IDEE TOT UITBUNDIG FEEST!

PERSONEELSFEEST

Een feestje op z’n tijd is natuurlijk altijd leuk. Zeker als je met je collega’s hard gewerkt hebt om een bepaald doel of target te halen.
Een personeelsfeest of bedrijfsfeest is de ideale manier om mensen nader tot mekaar te brengen zodat ze met nog meer plezier met mekaar gaan (samen)werken.

Een personeelsfeest organiseren

Het organiseren van een personeelsfeest is een vak apart. Je krijgt maar 1 kans. Laat je personeelsfeest dan ook organiseren door een gerenommeerd bureau die de ervaring en kennis in huis heeft om een dergelijk feest goed te verzorgen. Zo’n bureau is René Friso Events. Met ruim 25 jaar ervaring in de eventbusiness mag je wel wat verwachten.

Wat kun je van ons verwachten?

Naast een flinke dosis kennis en ervaring van de eventmarkt hebben, zijn wij niet bang om out of the box te denken. Wij weten als geen ander waar Abraham de mosterd haalt en regel dus alles. Écht alles! De één noemt het ontzorgen en wij vinden gewoon dat het bij ons werk hoort. Een mooi feest regelen wij dus gewoon van A tot Z. Zoals het hoort.

Wilt u brainstormen met ons?

Geen probleem. Ieder feest is weer anders en daar weten wij alles van. Misschien heeft u wel speciale wensen of ideeën. Dat vinden we juist leuk. Kom maar op!

Zullen we een afspraak maken? Ik kom graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Sterker nog: het heeft mijn voorkeur om zelf het bedrijf te ervaren zodat ik het personeelsfeest helemaal op maat kan maken.

Als je mij een mail stuurt, neem ik contact met je op!