HET PERFECTE PERSONEELSUITJE VOOR JOU EN JE COLLEGA’S

PERSONEELSUITJE

Ieder jaar een personeelsuitje organiseren voor jou en je collega’s is best nog wel een hele opgaaf.
Als lid van de personeelsvereniging word je door jouw collega’s geacht ieder jaar maar weer met leuke ideeën te komen en dat is vaak niet de makkelijkste opgaaf. Daar helpt een ervaren en creatief eventbureau als René Friso Events.

Een personeelsuitje organiseren

Je zoekt dan ook naar een creatief en betrouwbaar eventbureau die je alles uit handen neemt en volledig ontzorgt.
Maar nog veel belangrijker; die volledig op maat een arrangement samenstelt wat speciaal voor jou en je collega’s zorgt voor een fantastische beleving.

werkelijk 1001 fantastische arrangementen

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor jou en je collega’s een compleet verzorgd personeelsuitje samenstellen. Wil je avontuurlijk, teambuilding of leerzaam. Óf juist spanning tot en met.
Geen probleem. Na een vrijblijvend intakegesprek gaan we kijken hoe wij voor jou en je collega’s het ultieme uitje kunnen samenstellen.

Jij en je collega’s staan centraal

Voor jou en je collega’s maken we een personeelsuitje wat volledig op maat gemaakt is. Geen standaard dingen maar altijd kijkend naar de behoefte en wensen van jou en je collega’s.
Wij gaan ALTIJD voor het meest maximale. Én die glimlach na afloop.

Zullen we een afspraak maken?
Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.
Sterker nog, het heeft mijn voorkeur zodat ik alles over jou en je collega’s te weten kom en nog beter de juiste snaar kan raken met mijn voorstel.

Als je mij een mail stuurt, neem ik contact met je op!