Bedrijfsevent laten organiseren

Bedrijfsfeest laten organiseren? Daar komt heel wat bij kijken. Zo'n bedrijfsevenement is natuurlijk een prachtige manier om je bedrijf op de kaart te zetten. Dat betekent ook dat er niets fout mag gaan tijdens het event. Van de uitnodigingen tot aan het opruimen moet alles vlekkeloos verlopen. Bedrijfsevenementen organiseren is een vak apart.

“ Wil je een bedrijfsfeest laten organiseren? Vertrouw dan op de expertise van Rene Friso Events! ”

Al tientallen jaren organiseren wij met veel liefde geweldige feesten en evenementen. Nóóit standaard maar altijd maatwerk. Wij houden van ons vak en ontzorgen jou volledig in de organisatie van een spetterend bedrijfsfeest waar nog lang over gepraat zal worden.

Zomaar ‘even’ een bedrijfsevent organiseren is er niet bij. Wij weten precies wat er komt kijken bij het organiseren van een bedrijfsfeest. Alles moet tot in de puntjes verzorgd worden om jouw medewerkers en collega’s de avond van hun leven te bezorgen. Want zij zijn degenen die zich dag in dag uit inzetten voor jouw bedrijf. Tijd dus om al die harde werkers eens flink in het zonnetje te zetten!
Bedrijfsevent laten organiseren door Rene Friso Events catering en cocktails afbeelding

Dit is waarom een bedrijfsfeest bijdraagt aan een betere bedrijfscultuur

Een goede bedrijfscultuur is ontzettend belangrijk binnen elke organisatie. Door met perfect georganiseerd bedrijfsfeest je waardering uit te spreken naar werknemers creëer je goodwill en zorg je ervoor dat medewerkers zich gezien voelen. Gegarandeerd dat ze door dit stukje erkenning gemotiveerd en met veel plezier voor je blijven werken!

Een bedrijfsfeest laten organiseren in coronatijd

Gelukkig ligt de coronacrisis inmiddels zo goed als achter ons en kunnen we weer genieten van mooie feesten en evenementen! Desondanks blijft het onzeker of dit ook in de toekomst zo zal blijven. Wij begrijpen goed dat je misschien toch nog wat huiverig bent om nu een bedrijfsfeest te laten organiseren. Maar laat je vooral niet tegenhouden! Bij René Friso Events bieden we je de zekerheid dat jouw feest door kan gaan. En mocht dat vanwege veranderde coronamaatregelen niet kunnen op de geplande datum, dan is het altijd mogelijk om je bedrijfsfeest kosteloos te verplaatsen.

3 redenen om een bedrijfsfeest te organiseren

Bedrijfsevent laten organiseren door Rene Friso Events entertainment afbeelding
Bedrijfsevent laten organiseren door Rene Friso Events muziek en dj's afbeelding

Dit zijn de voordelen van een bedrijfsevent laten organiseren

Een bedrijfsfeest organiseren is een grote klus. Wij kunnen ons voorstellen dat je je tijd beter kunt besteden. Daarom nemen wij je het werk graag uit handen. Dit zijn de belangrijkste voordelen van een bedrijfsevent laten organiseren:

We organiseren jullie bedrijfsevent op maat

Aan standaard doen we bij René Friso Event niet. Wij vinden het belangrijk dat een bedrijfsfeest past bij jouw bedrijf, daarom organiseren we onze feesten altijd op maat en binnen het door jou gestelde budget. Met onze out-of-the-box mentaliteit en creativiteit garanderen we compleet verzorgd programma waarbij echt alles mogelijk is.
100 jaar PAX groep
Aftermovie Friso Festival

Special effects tijdens het bedrijfsevent

Het ultieme WOW-effect creëer je met special effects! Een spectaculaire lichtshow, een onthulling met vuurwerk, een waterorgel; er zijn tal van special effects waarmee je van jouw bedrijfsevent écht een herinnering maakt om nooit te vergeten! Door onze contacten in de branche kunnen we diverse special effects aanbieden die worden uitgevoerd door gecertificeerde pyrotechnici. Ook vergunningen worden natuurlijk geregeld waar nodig.

Catering tijdens jullie bedrijfsevent

Lekker eten en drinken is een onmisbaar onderdeel van een geslaagd bedrijfsfeest. Ook op het gebied van catering bieden we tal van mogelijkheden. Of het nu gaat om een exclusief diner, fingerfood of ongedwongen proeven bij diverse foodstands; onze kwaliteitscateraars verzorgen het voor je. Hierbij staan kwaliteit, pure ingrediënten en duurzaamheid altijd voorop.
Bedrijfsevent laten organiseren door Rene Friso Events catering afbeelding
Bedrijfsevent laten organiseren door Rene Friso Events catering afbeelding

Bedrijfsfeest op locatie of een speciale feestlocatie?

De locatie maakt het feest! Hoe leuk is het om je medewerkers en collega’s te verrassen met een unieke, bijzondere feestlocatie voor jouw bedrijfsevenement? Door heel Nederland bieden wij inspirerende en gastvrije feestlocaties aan. Van klein en intiem tot groots en imponerend en van historisch tot ultramodern; vertel ons jouw ideeën en wij zoeken de perfecte locatie voor je uit.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Het organiseren van een bedrijfsevent hoeft niet lastig en tijdrovend te zijn: laat het gewoon aan ons over! René Friso Events organiseert en begeleidt van A tot Z. Wij zetten nét die stap extra waardoor jouw bedrijfsfeest er een wordt om nooit te vergeten!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan snel contact met ons op en we vertellen je er alles over...
Contact
0513 - 648 059