Personeelsfeest laten organiseren

Een personeelsfeest laten organiseren doe je bij René Friso Events! Of het nu gaat om een belangrijke mijlpaal of target die is behaald, of dat het gewoon weer eens tijd wordt om gezellig met collega’s feest te vieren; een personeelsfeest biedt de ideale setting om weer eens gezellig bij elkaar te komen!

Over de organisatie van je personeelsfeest hoef jij je geen zorgen te maken. Met tientallen jaren aan ervaring in het organiseren van feesten en evenementen weten wij waar Abraham de mosterd haalt. Wij houden van ons vak en zetten onze expertise graag in om een onvergetelijk feest te organiseren waar jullie nog lang over na zullen praten!

Wat is het verschil tussen een personeelsfeest en een personeelsuitje?

Een personeelsfeest of toch een personeelsuitje organiseren? Bij René Friso Events kan het allebei. Of je combineert een uitje met een knallend feest. Het verschil tussen de twee zit hem in de invulling. Een personeelsuitje staat in het teken van samen doen, teambuilding, activiteiten en workshops. Een personeelsfeest organiseren we meestal in de avonduren en staat in het teken van vieren, muziek, show, dansen en natuurlijk lekker eten en drinken.
Personeelsfeest laten organiseren door Rene Friso Events afbeelding

Een personeelsfeest laten organiseren in coronatijd

Het was door corona lang niet mogelijk om een personeelsfeest te organiseren. Reden te meer om nu flink uit te pakken en een onvergetelijk bedrijfsfeest te laten organiseren! Maar je wilt natuurlijk wel zekerheid in deze nog altijd onzekere tijd. Wat als je alles geregeld hebt en het kan onverhoopt toch niet doorgaan? Geen zorgen, bij René Friso Events bieden we je die zekerheid. Uiteraard houden wij de geldende coronamaatregelen in acht bij elk event dat we organiseren. En kan jouw geplande feest niet doorgaan vanwege overheidsmaatregelen? Geen probleem, dan mag je dit kosteloos verplaatsen naar een later tijdstip.

Redenen om een personeelsfeest te organiseren

Een feest is natuurlijk gewoon leuk. Maar het levert je ook wat op. Redenen om een personeelsfeest te organiseren zijn onder andere:

Dit zijn de voordelen van een personeelsfeest laten organiseren?

Als geen ander begrijpen wij dat er bij het organiseren van een personeelsfeest nogal wat komt kijken. Misschien houden het regelen en de stress je tegen om daadwerkelijk iets te plannen. Het moet natuurlijk wel goed gaan allemaal; je krijgt maar 1 kans! Laat de organisatie daarom over aan een gerenommeerd bureau dat de kennis en ervaring in huis heeft om jouw feest tot in de puntjes te verzorgen. Wij regelen alles, van de uitnodigingen tot het opruimen. Voor ons heel normaal. Voor jou een zorg minder.

Personeelsfeest op maat

Ieder feest is anders en ieder bedrijf heeft andere wensen en ideeën. Wij houden niet van standaard en denken graag out of the box. Na een brainstormsessie verzorgen wij een personeelsfeest zoals jij dat voor ogen had, waarbij we alles uit de kast halen om het jou en je collega’s naar de zin te maken. Door ons uitgebreide netwerk kunnen we letterlijk alles op maat verzorgen; van aankleding tot catering, muziek en entertainment.
Image
Image

Special effects tijdens het personeelsfeest

Maak van jouw personeelsfeest een echte knaller! Het ultieme wow-effect van jouw feest bereik je met special effects. Jouw gasten zullen écht verrast worden als jij uitpakt met een waanzinnige vuurwerk- of lichtshow, een party popper of waterorgel. Ook qua special effects bieden we keuze uit tal van mogelijkheden, niets is te gek! We maken samen met jou een plan zodat je weet wat je kunt verwachten. Alle special effects die wij aanbieden worden verzorgd door gecertificeerde pyrotechnici waardoor veiligheid gegarandeerd is. Ook benodigde vergunningen regelen wij voor je.

Catering tijdens jullie personeelsfeest

Lekker eten en drinken zijn natuurlijk onmisbaar bij een goed georganiseerd personeelsfeest. Wij weten hoe belangrijk dit is, daarom werken we alleen samen met kwaliteitscateraars die garant staan voor goede, kwalitatieve ingrediënten en duurzaamheid. Van sterrenmenu tot wereldgerechten, lekkere hapjes of een bourgondische foodtruck; vertel ons wat jij en je collega’s lekker vinden en wij verzorgen het.

Personeelsfeest op locatie of een speciale Feestlocatie?

Een bijzondere locatie is natuurlijk al de helft van het feest! Wij bieden inspirerende en gastvrije feestlocaties aan door heel Nederland. Van groots tot intiem en van historisch tot hypermodern. Organiseer je het feest voor jouw personeel liever op je eigen bedrijfslocatie? Ook dat is mogelijk: wij toveren ieder pand in no-time om in een geweldige feestlocatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw feest?

Bij evenementenbureau René Friso Events weten we als geen ander de juiste snaar te raken. Wij helpen je graag met de volledige organisatie van jouw personeelsfeest en maken daarbij gebruik van professionals die de hoogste kwaliteit bieden op het gebied van muziek, food en entertainment. Die onbetaalbare glimlach na afloop, daar doen we het voor.

Personeelsfeest organiseren? We vertellen je er graag meer over. Neem snel contact op om alle opties te bespreken.
Contact
0513 - 648 059