Themafeest laten organiseren

Een onvergetelijk themafeest laten organiseren? Kies voor onovertroffen expertise van René Friso Events! Stap in de wereld van Hollywoods Golden Age, de 70's discoscene, Duizend-en-een-nacht of een Venetiaans Bal Masqué uit de 17e eeuw. Vergeet je dagelijkse beslommeringen en waan je voor een avond in een compleet andere wereld.

Themafeesten, wij houden ervan! De sfeer, de outfits, de spanning vooraf, het plannen en tot in de puntjes organiseren. Als geen ander begrijpen wij hoeveel tijd het kost om dit goed te doen. Het begint al bij de keuze voor het thema. Wij nemen dit werk met liefde van je over. René Friso Events organiseert al tientallen jaren waanzinnige feesten en andere evenementen voor bedrijven en particulieren, op ontelbare manieren en locaties. Ontzorgen is onze missie, we gaan ALTIJD voor het maximale. Én voor die glimlach achteraf.

Wat heb je nodig om een feest te organiseren?

Er komt nogal wat kijken bij het organiseren van een spetterend feest! Allereerst is de locatie heel belangrijk. Een mooie feestlocatie die aansluit bij het soort feest en de gasten is de basis van jouw evenement. Daarna zijn er diverse keuzes te maken:

Het kost energie en tijd om alles tot in de puntjes te verzorgen. Tijd die je waarschijnlijk veel beter kunt besteden.

Image
Image

Themafeest laten organiseren

Door de organisatie van jouw themafeest uit te besteden weet je dat er aan alle mogelijke zaken wordt gedacht. Wij houden niet van standaard en denken creatief en out of the box. Om te beginnen is het belangrijk om na te denken over de volgende twee vragen:

Dit zijn de voordelen van het laten organiseren van een themafeest

Ideeën voor een themafeest

Om je alvast wat inspiratie te geven voor jouw themafeest geven we je alvast een aantal ideeën voor jouw themafeest:

Welke thema’s zijn vaak een succes en waarom?

Wil je op safe gaan, kies dan een thema dat vrijwel altijd een groot succes is! Een voorbeeld hiervan is het bekende Oktoberfest. Vooral geliefd bij bierliefhebbers, ongelooflijk gezellig en natuurlijk verschijnen je gasten in hun mooiste lederhose of dirndl. Een ander populair thema is het 80’s/90’s feest. De hits uit deze tijd zijn lekker dansbaar en worden door iedereen gewaardeerd. Als laatste noemen we hier het casino feest: classy en entertaining! Laat je gasten een gokje wagen terwijl de champagne rondgaat.
Image
Image

Themafeest op locatie of een speciale feestlocatie?

Bij een origineel themafeest hoort natuurlijk een bijzondere locatie. Een plek die past bij jouw gasten en het soort feest. En dat kan bijna overal zijn! Door ons brede netwerk weten wij altijd die unieke feestlocatie te vinden die perfect past bij het thema van je feest. Maar ook een zelf gekozen locatie toveren wij in no-time om tot een bijzondere thema locatie.

Catering tijdens het themafeest

Een feest zonder eten en drinken is natuurlijk geen feest. Wij werken met tal van gepassioneerde cateraars die jou en je gasten de hele avond voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes. Of het nu gaat om een luxe sterrenmenu, een foodtruck maaltijd of heerlijk fingerfood: kwaliteit, pure ingrediënten en duurzaamheid staan bij ons altijd voorop zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Themafeest laten organiseren in coronatijd

We mogen weer feesten! Wij zijn natuurlijk ontzettend blij dat we weer prachtige feesten en evenementen kunnen organiseren. Toch is de coronacrisis nog niet voorbij en blijft het onzeker of de situatie blijft zoals deze nu is. Wij begrijpen dat je graag zekerheid hebt voordat je een themafeest door ons laat organiseren. Die zekerheid krijg je van ons. Kan jouw geplande feest niet doorgaan vanwege overheidsmaatregelen? Dan mag je dit kosteloos verplaatsen naar een later tijdstip.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Een themafeest is niet zomaar een feest: het is het feest van de eeuw! Wij rusten niet totdat het dak er volledig af is gegaan en er nog lang nagepraat wordt over die geweldige avond.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw feest? Neem dan snel contact met ons op!
Contact
0513 - 648 059