Jubileumfeest laten organiseren?

Een jubileumfeest laten organiseren doe je bij René Friso Events! 25 jaar bij de zaak, een bedrijfsbestaan van 125 jaar of 40 jaar getrouwd? Elk jubileum is een mijlpaal en getuigt van jarenlange toewijding. Dat moet natuurlijk met een groots evenement gevierd worden. Maar daar komt nogal wat bij kijken. Ieder foutje valt direct op. En soms ben je zelf gewoon niet creatief genoeg om echt iets origineels te bedenken. Geen nood...

Als geen ander begrijpen wij dat bij het organiseren van een event nogal wat komt kijken. En dat je daar best wat hulp bij kunt gebruiken. Wij organiseren al tientallen jaren waanzinnige feesten en andere evenementen voor bedrijven en particulieren, op 1001 manieren en locaties. Wij houden van ons vak en zorgen er met alle liefde voor dat jouw jubileumfeest een groot succes wordt!

Redenen om een Jubileumfeest te organiseren

Elke jubilaris verdient beloning en erkenning! Zoals gezegd: een jubileum is een mijlpaal. Een moment in je leven dat je met een tevreden gevoel terug mag kijken en even stil kunt staan bij wat je bereikt hebt. Een jubileum vieren doe je natuurlijk met vrienden, familie, geliefden en collega's.

Bij het organiseren van een jubileumfeest luisteren wij heel goed naar het verhaal en de wensen van de jubilaris. Op basis hiervan bouwen we een jubileumfeest dat past, zodat het een event wordt om nooit te vergeten.

Jubileumfeest organiseren? René Friso Events neemt graag de volledige organisatie van jou over. We ontzorgen je van alle stress en organisatie die dit feest met zich meebrengt. Alles zodat jullie er een onvergetelijke dag van kunnen maken.
Image

Dit zijn de voordelen van een Jubileumfeest laten organiseren

Het uit handen geven van het organiseren van een jubileumfeest heeft een aantal voordelen:

We organiseren jouw feest volledig op maat

Hoe een jubileumfeest vormgegeven wordt ligt volledig in jouw handen. Chique of juist casual, met of zonder thema, bescheiden of groots: wat ons betreft is niets te gek! Met onze out-of-the-box mentaliteit en creativiteit garanderen we compleet verzorgd programma waarbij echt alles mogelijk is.

Natuurlijk houden we bij het plannen van jouw jubileumfeest rekening met het door jou gestelde budget.

Special effects

Jouw jubileumfeest wordt past echt een knaller met special effects! Of je nu kiest voor vuurwerk, een waterorgel, party popper of een spectaculaire licht- en lasershow; met de inzet van special effects creëer je gegarandeerd het WOW-effect bij je publiek. Bij René Friso Events bieden we een ruime keuze aan special effects. We maken samen met jou een plan zodat je weet wat je kunt verwachten. Al onze special effects worden uitgevoerd door gecertificeerde pyrotechnici waarbij veiligheid voorop staat.

Heerlijk eten en drinken

Een feest zonder eten en drinken is natuurlijk geen feest. Wij weten hoe belangrijk goede catering is, daarom werken bij enkel samen met kwaliteitscateraars die jouw gasten voorzien van sublieme hapjes en drankjes. Of het nu gaat om een luxe sterrenmenu, een foodtruck maaltijd of heerlijk fingerfood: kwaliteit, pure ingrediënten en duurzaamheid staan bij ons altijd voorop.
Jubileumfeest laten organiseren door Rene Friso Events entertainment afbeelding
Jubileumfeest laten organiseren door Rene Friso Events catering afbeelding

Zet de jubilaris in het zonnetje

Iedereen hoort te genieten van een jubileumfeest, maar de jubilaris moet natuurlijk extra in het zonnetje gezet worden. En dat doen wij op een bijzondere manier. In de voorbereiding op het feest zorgen wij dat we een goed beeld krijgen van de persoon achter het jubileum. Op basis van deze specifieke informatie zorgen wij voor die onmisbare persoonlijke touch waardoor de jubilaris de erkenning en waardering krijgt die hij of zij verdient.

Jubileumfeest op locatie of een speciale feestlocatie?

Bij een uniek jubileumfeest hoort een bijzondere feestlocatie. Een plek die past bij de jubilaris en het soort feest. En dat kan bijna overal zijn! Door ons brede netwerk weten wij altijd die unieke feestlocatie te vinden die precies past bij de gelegenheid. Maar ook een zelf gekozen locatie, bijvoorbeeld het bedrijf waar de jubilaris werkzaam is, toveren wij in no-time om tot een bijzondere feestlocatie.

Een Jubileumfeest laten organiseren in coronatijd

Het lijkt er inmiddels op dat we de corona/covid-19-crisis in 2021 langzaamaan achter ons kunnen laten. De maatregelen zijn versoepeld en we kunnen gelukkig weer feesten en evenementen organiseren. Maar het blijft natuurlijk een onzekere tijd, terwijl je voor het organiseren van een jubileumfeest juist graag zekerheid wilt. Die zekerheid krijg je van ons. Uiteraard houden wij de geldende coronamaatregelen in acht bij elk event dat we organiseren. En kan jouw geplande jubileumfeest niet doorgaan vanwege overheidsmaatregelen? Geen probleem, dan mag je dit kosteloos verplaatsen naar een later tijdstip.

Jubileumfeest organiseren? Ontdek alle mogelijkheden!

Wanneer je een jubileumfeest organiseert, wil je dat het voor iedereen onvergetelijk is. Het spreekt dan ook voor zich dat alles tot in de puntjes moet worden georganiseerd als er zo'n speciale dag aan zit te komen. René Friso Events helpt je graag met de volledige organisatie en maakt daarnaast gebruik van professionals die de hoogste kwaliteit bieden op het gebied van muziek, food en entertainment. Zo zorgen wij voor een fantastisch jubileumfeest waar nog lang over nagepraat gaat worden!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw jubileum? Neem dan snel contact op om te ontdekken hoe we jouw evenement onvergetelijk maken.
Contact
0513 - 648 059