Personeelsuitje laten organiseren

Personeelsuitje organiseren? De verwachtingen zijn hoog. Je team kijkt hier al het hele jaar naar uit. Vol verwachting vragen ze je steeds of je er al wat meer over kunt vertellen. "Wat gaan we doen dit jaar?" Telkens wimpel jij je collega's af. "Dat is een verrassing, ik kan er natuurlijk nog niks over zeggen." Maar eigenlijk heb je nog niets geregeld. Je weet het gewoon niet. De ene collega wil bowlen, de ander een boot huren, en jij wil eigenlijk iets spectaculairs in plaats van een standaard personeelsuitje. Iets wat ze nooit meer zullen vergeten...

“ Wil je graag een personeelsuitje organiseren, maar heb je geen idee waar je moet beginnen ”

Bij René Friso Events helpen we je hier graag bij!

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er komt kijken bij het organiseren van een origineel personeelsuitje. Wij ontzorgen je op elk vlak. Van uitnodigingen tot aan de catering. Alles om jouw team een onvergetelijke dag te laten beleven!

Hierbij staan de wensen van jou en je collega’s centraal. Houden jullie van avontuurlijk, origineel, relaxed of leerzaam? Wij stellen volledig op maat een arrangement samen zodat jullie personeelsuitje gegarandeerd een succes wordt. Niets is ons te gek: door onze creatieve en out-of-the-box mentaliteit vinden we áltijd een bedrijfsuitje dat past bij jullie behoeftes en wensen.
Image

Wat is het verschil tussen een personeelsuitje en een personeelsfeest?

Bij veel bedrijven is er twijfel: zullen we dit jaar een personeelsuitje organiseren of een personeelsfeest? Het verschil hiertussen is dat een personeelsuitje over het algemeen overdag plaatsvindt en dat vooral het SAMEN DOEN centraal staat. Lekker actief bezig zijn, op pad gaan en elkaar beter leren kennen door leuke activiteiten of workshops. Tijdens een personeelsuitje staat teambuilding centraal. Een personeelsfeest is meer gericht op (de naam zegt het al): FEESTEN. Omdat je bijvoorbeeld een specifieke gebeurtenis wilt vieren, zoals een jubileum. Maar een personeelsfeest kan ook een mooie afsluiter zijn van een jaar hard werken: even de touwtjes laten vieren en samen een ontspannen avond beleven.

Een personeelsuitje laten organiseren in coronatijd

Het mag weer! Samen activiteiten organiseren, zoals een personeelsuitje, was lang niet mogelijk. Maar hoewel de regels inmiddels flink versoepeld zijn, kan dit natuurlijk altijd weer veranderen. Gelukkig zijn er ontelbaar veel mogelijkheden en kun je ook met restricties een origineel en leuk personeelsuitje laten organiseren.

Maar wordt het door strengere corona maatregelen toch onmogelijk om een gepland personeelsuitje door te laten gaan? Geen nood. Je kunt jouw uitje namelijk altijd kosteloos verzetten naar een latere datum.
Image
Image

Redenen om een personeelsuitje te organiseren

Een personeelsuitje is niet alleen goed voor teambuilding. Er zijn tal van redenen waarom een uitje met collega’s heel zinvol is:

Dit zijn de voordelen van een bedrijfsuitje laten organiseren

Het organiseren van een personeelsuitje is niet niks! Er moet aan zoveel dingen gedacht worden. Wij vinden het vooral belangrijk dat jij en je collega’s genieten van je personeelsuitje. Zonder zorgen, zonder stress. Laat je personeelsuitje door ons organiseren en wij nemen je alles uit handen. Dankzij ons enorme netwerk en de vele partners waar we mee samenwerken stellen wij in no-time een strak georganiseerd personeelsuitje samen dat iedereen leuk vindt. Er zijn 1001 fantastische arrangementen die we speciaal voor jouw team kunnen samenstellen.

We organiseren jullie personeelsuitje op maat

Bij René Friso hebben we standaard niet in ons woordenboek staan. Voordat we überhaupt een voorstel doen voor een personeelsuitje maken we eerst kennis met jouw bedrijf. Wat is de bedrijfscultuur? Zijn er specifieke voorkeuren? Door meer over jullie te weten te komen kunnen we een personeelsuitje organiseren dat écht bij jullie past en waar nog lang over nagepraat gaat worden!

Activiteiten en workshops tijdens een bedrijfsuitje

De tijd dat je met een bedrijfsuitje alleen uit eten ging is al lang verleden tijd. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om een bedrijfsuitje speciaal te maken met originele workshops en activiteiten! Wat dacht je van een workshop smartlappen zingen, vuurspuwen, blokarten, ontsnappen uit een escape room, een mooie tocht op e-steps of gezellig samen koken? Er is ongelooflijk veel mogelijk. Zoveel dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen je daarom graag bij het maken van de keuze voor de leukste activiteiten voor jouw team.
Bedrijfsevent laten organiseren door Rene Friso Events catering afbeelding
Image

We regelen de catering tijdens jullie personeelsuitje

Natuurlijk is lekker eten en drinken een onmisbaar onderdeel van een geslaagd personeelsuitje. Daarom regelen wij ook gedurende de dag de catering voor jou en je collega’s. Ook hier passen we ons aanbod volledig aan op jouw wensen. Al onze cateraars, van sterrenchef tot foodtruck, staan garant voor kwaliteit, pure ingrediënten en duurzaamheid.

Personeelsuitje op locatie of een speciale locatie?

Het kiezen van de juiste feestlocatie is een belangrijke eerste stap bij het organiseren van een personeelsuitje. Heb je een klein team, dan is het logisch dat je een locatie in de buurt kiest. Maar heeft je bedrijf landelijk vestigingen, dan wordt de keuze voor een geschikte locatie al lastiger. Wij raden aan om in dat geval een locatie in het midden van het land te kiezen zodat deze voor iedereen goed bereikbaar is. Dankzij ons brede netwerk kunnen we in heel Nederland inspirerende en originele locaties voor bedrijfsuitjes boeken. Organiseer je jouw uitje liever in huis? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Wij toveren elke locatie voor je om tot een geweldige setting met decor en aankleding voor een onvergetelijke dag.

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw bedrijfsuitje te laten organiseren?

Wanneer je een personeelsuitje laat organiseren, wil je dat het voor iedereen leuk is. Het spreekt dan ook voor zich dat alles tot in de puntjes moet worden georganiseerd. Bij René Friso Events weten we als geen ander de juiste snaar te raken. Wij gaan ALTIJD voor het meest maximale. Én die glimlach na afloop.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw personeelsuitje? Neem dan snel contact met ons op en we vertellen je er alles over.
Contact
0513 - 648 059