Feestlocaties Nederland

Je bent op zoek naar een unieke feestlocatie in Nederland? Dan ben je nog wel even bezig. Er zijn zoveel zalen, bootjes, kelders en tenten die worden aangeboden als de ultieme feestlocatie. In de praktijk blijkt dat wel eens anders te zijn. René Friso Events beschikt door zijn jarenlange ervaring en de juiste connecties over 1001 unieke feestlocaties door heel Nederland. We hebben voor elke gelegenheid en vrijwel ieder budget een passende locatie. Van oude boerderijen tot schitterende kastelen voor een uniek themafeest.

Welke feestlocatie is geschikt?

Stel je voor.... Jij bent samen met een collega door je werkgever aangewezen om dit jaar het personeelsfeest te organiseren. Het bedrijf waar je werkt heeft meerdere vestigingen door het land. Hou je het feest in het prachtige Friesland? Dan krijg je commentaar van de mensen die ver weg wonen.

Maar dat is wel de enige plek waar je een paar leuke feestlocaties weet te vinden. Ook heb je eigenlijk geen flauw idee hoe je een feest op zo'n grote schaal aanpakt. Dit is wel even wat anders dan de babyshower van je zus organiseren. En als het dan fout gaat omdat de locatie zwaar tegenvalt of de dj stomdronken aankomt en niet meer kan draaien, tja dan komen ze bij jou uit...

Waarom zou je dat risico willen lopen? Bij René Friso Events weten we exact welke feestlocatie voor jullie perfect is. Maar ook de aankleding, muziek, catering, artiest of dj regelen we met alle plezier voor je.

Image

Hoe vind je de ideale feestlocatie?

Het is belangrijk om te weten hoeveel gasten er worden verwacht. Daarnaast moet je weten in welke provincie of stad het evenement wordt georganiseerd. Vaak hangen de wensen samen met het budget. Het budget speelt hier vaak een bepalende factor in. Hoe meer budget, hoe groter (en uitbundiger) het feest.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan special effects op je feest of een schitterende vuurwerkshow. Gecertificeerde pyrotechnici zorgen voor een spectaculaire wow factor op je feestlocatie. Wij regelen alles voor je, inclusief de vergunningen.

Heb je zelf ergens een prachtige feestlocatie gevonden? Bijvoorbeeld omdat je ergens hebt gegeten of bij anderen op een feest bent geweest? Dan gaan wij voor je kijken of die locatie geschikt is.

Heb je nog geen feestlocatie op het oog? Geen zorgen, we vinden altijd iets wat voldoet aan jouw wensen. Samen met onze facilitaire partners kunnen we alles omtoveren tot prachtige feestplek. Denk bijvoorbeeld aan een oude fabriekshal of manege.

Image
Image

Feestlocatie top 3

Een top 3 van onze feestlocaties geven is helaas niet te doen. Het verschilt namelijk nogal in welke regio je het feest wilt geven. Daarnaast zijn er te veel factoren die bepalen welke zaal geschikt is of in aanmerking komt. Wat is de huidige trend? Heb je een hip reclamebureau of juist een traditioneel bouwbedrijf? Je locatie moet aansluiten bij wat je wilt uitstralen als bedrijf. Uit de duizenden beschikbare feestlocaties in Nederland kijken we altijd wat bij jouw past en wat er aan de eisen voldoet. Daaruit maken we een lijst met geschikte locaties waar je uit kunt kiezen.

De belangrijkste eisen aan een goede feestlocatie?
  • Groot genoeg voor alle gasten én eventueel live band en catering
  • Genoeg parkeergelegenheid voor gasten en medewerkers
  • Goede aanrijroute
  • Passend bij budget
  • Geschikte voorzieningen bij eventueel live muziek (krachtstroom)

Ervaar onze Passie voor evenementen

Bij René Friso Events zijn we gespecialiseerd in het ontzorgen van particuliere en zakelijke gasten. We doen dit vol passie en vergeten geen enkel detail. Wil je meer weten of kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de perfecte feestlocatie? Neem dan snel contact met ons op!
Contact
0513 - 648 059